El nostre Rebost

Estem associats a PRODUCTE DEL RIPOLLÈS i adherits a la marca de garantia amb el mateix nom.  Som els únics elaboradors de menjars cuinats que hi estan associats i a més a més consumim els productes d’altres associats a PRODUCTE DEL RIPOLLÈS en les nostres elaboracions.

Soms Ripollès, fem territori!

Posem a la teva disposició alguns dels productes amb els que cuinem: pà de massa mare cuit en forn de llenya, fruits secs torrats en llenya, ous ecològics, farina de Girona, llegums, pasta, arròs, oli, vinagre, sal, herbes aromàtiques ecològiques, sucs, trumfes, vins, licors, aperitius….

Quan necessitem un producte que no es produeix dins l’associació recorrem a productes amb el segell GIRONA EXCEL·LENT. Aquest és el cas dels Fesols de Santa Pau DOP, de l’Arròs rodó perlat de MOLI DE PALS, de la Fruita d’ ANELA i de la mantega CADI DOP entre d’altres.

No només comprem a botiguers locals productes elaborats per ells mateixos com ara el pa de massa mare cuit en forn de llenya del FORN DE PA I PASTISSERIA CAL CABANES o els fruits secs torrats amb llenya de CAL PAIRÓ, sinó que també comprem directament a productors artesans encara que no estiguin a cap de les dues marques esmentades… així doncs SES VERNES és el cava brut nature de Blanes que hem escollit per oferir als nostres clients.

Estem contents de poder dir que més del 90% dels principals productes que consumim els comprem directament al seu productor, sense intermediaris… el que nosaltres anomenem ‘Metro 0’. Per això lluïm el distintiu de Venda Directa, circuit curt.

Apostem per productes de molta qualitat i certificats, no només amb els segells i les marques de garantia ja esmentades sinó també en el cas dels productes comprats a través de distribuïdors, on una vegada més, procurem que el circuit sigui el més curt possible i no hi hagi més d’un intermediari.

Aquest és el cas del bacallà d’Islàndia, del pollastre de creixement lent EL REI DEL GALLINER o dels cargols.

Això ens permet defensar l’origen dels productes i la seva qualitat. Ens agrada conèixer què mengem i què oferim als nostres clients, per això visitem les explotacions dels productors. No treballem amb productes precuinats ni oferim elaboracions de quinta gama. Totes les elaboracions són nostres.

Sabem que cada dia hi ha més intoleràncies i al·lèrgies alimentàries i estem molt conscienciats de la importància d’una correcta i acurada manipulació dels productes per tal d’evitar contaminacions creuades. No deixeu d’avisar-nos i preguntar… recordeu, cuinem per a vosaltres, sabem què hi posem!

Per aquests motius identifiquem cada elaboració amb els productes certificats amb els que ha estat elaborada i els al·lèrgens presents.

Gràcies per confiar en ‘ve de Gust’!

Ous ecològics de
CA LA XICA

Ca la Xica és una petita explotació familiar situada a Sant Joan de les Abadesses, 100% compromesos amb el territori, amb la qualitat, amb el medi ambient i amb el benestar dels animals. Produïm ous de gallines criades de forma ecològica, collits diàriament a mà i envasats a mà, de forma conscient, artesanal i amb molta cura.

Hem recuperat una antiga granja de porcs situada a Cal Martiè, a Sant Joan de les Abadesses, i l’hem adaptada per a les gallines ponedores, amb accés a uns patis exteriors on antigament hi pasturaven les vaques. La finca està en una petita vall tranquil•la i en un entorn natural excel•lent, allunyada de qualsevol font de contaminació.

Vedella ecològica de
MAS PINÓS

Som una petita empresa familiar que fa generacions que treballa en l’agricultura i en la ramaderia bovina. Les vaques pasturen totalment lliures per les nostres valls, alletant els vedells fins als 7 mesos d’edat. Aquests també s’alimenten de farratges propis i cereals ecològics.

Prenem actituds respectuoses amb el comportament natural dels animals i els garantim nivells màxims de benestar.

Disposem d’obrador propi amb registre sanitari. Això ens permet garantir en tot moment la qualitat i la traçabilitat de la carn. Servim la vedella en caixes, envasada al buit i fresca, a punt per consumir-la (o congelar-la). També podeu visitar-nos i comprar directament a la nostra agrobotiga situada a la mateixa explotació.

Poltre ecològic de la
RAMADERIA LA ILLA

Mas la Illa, és una explotació ramadera situada al cantó solell de la riera de Feitús, al municipi de Llanars (el Ripollès), on ens dediquem a la ramaderia extensiva d’eugues des del 1992.

Les nostres eugues, a l’hivern, pasturen a la Vall de Camprodon i de juny a octubre a les muntanyes altes del Ripollès.

Realitzem tot el cicle: cria, engreix, sacrifici, especejament i distribució, a carnisseries i restaurants de dins i fora de la comarca, amb el nom de Poltre de Ripollès.

Làctics i carn de porc de pagès de MAS EL LLADRÉ

Mas el Lladré som una petita granja de caràcter familiar que des del 1992 a partir de la llet de les nostres vaques elaborem productes làctics d’altíssima qualitat. Això ho aconseguim gràcies a l’alimentació de les nostres vaques, basada en les pastures d’herba fresca que envolten el nostre mas. Cada dia els nostres animals surten a pasturar per així obtenir una llet amb unes característiques organolèptiques úniques, que fan dels nostres productes uns làctics exclusius.

Bacallà d'Islàndia

“La vida és bacallà”, afirma una famosa obra literària islandesa. Durant generacions, les gents dels pobles de pescadors d’Islàndia han treballat unides per crear aquesta menja que és el bacallà salat islandès. És conegut per la seva puresa, qualitat i sabor de primera classe que pots compartir amb la família i els amics.

El segell de qualitat del bacallà d’Islàndia és el fet que durant generacions ha format part de la tradició i les reunions socials. Tenim gran respecte per la tradició i estem molt orgullosos de poder oferir bacallà de qualitat i compartir aquesta tradició amb els nostres consumidors.