T'ho portem a casa!

Qui no risca... no pisca!. Fa temps que hi donàvem voltes i amb l'augment d'oferta i la baixada de demanda... toca espavilar! Així que...

No només t'hem escoltat... també t'hem fet cas! ‼️Si, si... has llegit bé!

 


A partir del divendres 12 de febrer t'ho portem a casa! Fes la teva comanda preferentment per WhatsApp 644·19·83·29 o trucant al fixe 972·28·17·56 i ves parant taula!

A Ribes de Freser serem nosaltres mateixos qui t'ho entreguem. Els dies d'obertura de 12 a 14 i per només 2€!

A la Vall de Ribes serà en Pep, de Nafent... ja saps, un cop feta la comanda amb nosaltres l'has de contactar a ell per concretar dia i hora de recollida i entrega. La seva tarifa és de 10€ fins a 3 botigues. Truca'l al 610·333·581 per a més informació.

A les provincies de Girona (totes excepte La Cerdanya), tot Barcelona i tot Tarragona és Transangcatalana qui cada dilluns i cada divendres s'encarrega de recollir la teva comanda i portar-te-la a casa el mateix dia. Els seus preus varien en funció del pes, així doncs, fins a 10Kg et costarà 10€, 12€ fins a 15Kg i 15€ fins a 20Kg. Per poder-t'ho portar el dilluns ens hauràs de fer la comanda abans del dissabte a les 12h i si la vols pel divendres, abans del dimecres a les 12h. Nosaltres ens encarregarem d'avisar al transportista i ell et trucarà per concretar l'hora.

Consulta a les imatges les comarques, dies d'entrega i tarifes!

 


O contacta'ns per a més informació i estigues atent a qualsevol actualització!

 Ens fa molta il·lusió poder-te portar el Ripollès a la taula dels teus! Esperem la teva comanda!

Fins aviat!


 


Quien no arriesga... no gana!. Hace tiempo que le dábamos vueltas y con el aumento de la oferta y la bajada de la demanda ... toca espabilar! Así que ...

No sólo te hemos escuchado ... también te hemos hecho caso! ! ️Si, si ... has leído bien!

A partir del viernes 12 de febrero te lo llevamos a casa! Haz tu pedido preferentemente por WhatsApp 644·19·83·29 o llamando al fijo 972·28·17·56 y ve preparando la mesa!

En Ribes de Freser seremos nosotros mismos quienes te lo entreguemos. Los días de apertura de 12 a 14 y por sólo 2€!

En el Valle de Ribes será Pep, de Nafent ... ya sabes, una vez hecho el pedido con nosotros debes contactar a él para concretar día y hora de recogida y entrega. Su tarifa es de 10€ hasta 3 tiendas. Llámalo al 610·333·581 para más información.

En las provincias de Gerona (todas excepto La Cerdanya), todo Barcelona y todo Tarragona es Transangcatalana quien, cada lunes y cada viernes, se encarga de recoger tu pedido y llevartelo a casa el mismo día. Sus precios varían en función del peso, así pues, hasta 10Kg te costará 10€, 12€ hasta 15Kg y 15€ hasta 20Kg. Para podertelo llevar el lunes nos deberás hacer el pedido antes del sábado a las 12h y si lo quieres para el viernes, antes del miércoles a las 12h. Nosotros nos encargaremos de avisar al transportista y él te llamará para concretar la hora de la entrega.

Consulta a las imágenes las comarcas, días de entrega y tarifas!

O contáctanos para más información y permanece atento a cualquier actualización!

Nos hace mucha ilusión poderte llevar el Ripollès a la mesa de los tuyos! Esperamos tu pedido!

Hasta pronto!

 

Certificats i marques de garantia vdG

eurofulla-CCPDE-proximitat-marca-garantia-vdgust
girona-excellent-marca-garantia-vdgust
iceland-fisheries-marca-garantia-vdgust
lgr-marca-garantia-vdgust
pirineus-marca-garantia-vdgust
producte-del-ripolles-marca-garantia-vdgust
venda-proximitat-marca-garantia-vdgust
xai-lleto-marca-garantia-vdgust
ve de Gust. Menjars per emportar

Ve de Gust 
Ctra. de Puigcerdà 8,
17534 Ribes de Freser,  Girona
972 28 17 56
644 19 83 29
Avis legal, política de privacitat i galetes