LA ALACENA

Estem associats a PRODUCTE DEL RIPOLLÈS i adherits a la marca de garantia amb el mateix nom.  Som els únics elaboradors de menjars cuinats que hi estan associats i a més a més consumim els productes d’altres associats a PRODUCTE DEL RIPOLLÈS en les nostres elaboracions.

Estamos asociados a PRODUCTE DEL RIPOLLÉS y adheridos a la marca de garantía con el mismo nombre. Somos los únicos elaboradores de comida preparada asociados y además utilizamos los productos otros asociados a PRODUCTE DEL RIPOLLES en nuestras elaboraciones:

Soms Ripollès, fem Territori!

Llegir més: EL REBOST

Ous de Ca la Xica. Rebost Ve de Gust. Ribes de Freser

Huevos ecológicos de CA LA XICA

Ca la Xica és una petita explotació familiar situada a Sant Joan de les Abadesses, 100% compromesos amb el territori, amb la qualitat, amb el medi ambient i amb el benestar dels animals. Produïm ous de gallines criades de forma ecològica, collits diàriament a mà i envasats a mà, de forma conscient, artesanal i amb molta cura.

Hem recuperat una antiga granja de porcs situada a Cal Martiè, a Sant Joan de les Abadesses, i l'hem adaptada per a les gallines ponedores, amb accés a uns patis exteriors on antigament hi pasturaven les vaques. La finca està en una petita vall tranquil•la i en un entorn natural excel•lent, allunyada de qualsevol font de contaminació.

  

Llegir més: Ous ecològics de CA LA XICA

Poltre ecològic de la RAMADERIA LA ILLA. Rebost ve de gust. Menjars per emportar

Potro ecológico de la GANADERÍA LA ILLA

Mas la Illa, és una explotació ramadera situada al cantó solell de la riera de Feitús, al municipi de Llanars (el Ripollès), on ens dediquem a la ramaderia extensiva d'eugues des del 1992.

Les nostres eugues, a l'hivern, pasturen a la Vall de Camprodon i de juny a octubre a les muntanyes altes del Ripollès.

Realitzem tot el cicle: cria, engreix, sacrifici, especejament i distribució, a carnisseries i restaurants de dins i fora de la comarca, amb el nom de Poltre de Ripollès.

Llegir més: Poltre ecològic de la RAMADERIA LA ILLA

Làctics i carn de porc de pagès de MAS EL LLADRÉ. Rebost ve de Gust. Menjar per emportar

 Lácteos y carne de cerdo de payés MAS EL LLADRÉ

Mas el Lladré som una petita granja de caràcter familiar que des del 1992 a partir de la llet de les nostres vaques elaborem productes làctics d'altíssima qualitat. Això ho aconseguim gràcies a l'alimentació de les nostres vaques, basada en les pastures d'herba fresca que envolten el nostre mas. Cada dia els nostres animals surten a pasturar per així obtenir una llet amb unes característiques organolèptiques úniques, que fan dels nostres productes uns làctics exclusius.

Llegir més: Làctics i carn de porc de pagès de MAS EL LLADRÉ

Làctics de cabra de MANSO PALOU. Rebost Ve de Gust. Ribes de Freser

Lácteos de cabra de MANSO PALOU

Som una explotació agrària familiar que elabora formatge i derivats làctics des de 2008. Tenim un ramat propi amb 100 cabres de la raça payoya. Són cabres productores llet que pasturen pels nostres camps.

Elaborem uns 870 kg de formatges a l’any. Els nostres principals productes són el formatge semicurat, tendre, floc, mató, recuit, brossat o brull, iogurt, formatge fresc. Formatges pasteuritzats de pebre, romaní i herbes.
La venda dels nostres productes es fa principalment als mercat municipals propers a l’explotació i a la mateixa granja, on també podreu gaudir de tallers de mató i formatge, tastets dels diferents productes de la granja i visites guiades.

Llegir més: Làctics de cabra de MANSO PALOU

Mel de Milflors de MEL VALL DE RIBES. Rebost Ve de Gust. Ribes de Freser

Miel de Milflores de MEL DE LA VALL DE RIBES

Mel Vall de Ribes és una petita empresa de caire familiar, que des del 1998 ens dediquem a la cura de les abelles, i d'elles en recollim dues varietats de mels.

Una és la de MILFLORS, que prové de la floració de les espècies vegetals que hi han a la falda del Taga, i l’altra, és la mel de ROMANÍ recollida a la comarca del Bages, on les abelles fan hivernada.

​Les altres sis varietats que comercialitzem, no provenen directament de la nostra explotació, però en garantim la procedència, ja que son elaborades per apicultors compromesos com nosaltres.

Llegir més: Mel de Milflors de MEL VALL DE RIBES

Cervesa Artesana Minera de CERVESERIA SANTJOANINA. Rebost Ve de Gust. Ribes de Freser

Cerveza artesana Minera de CERVESERIA SANTJOANINA

Fruit de la puresa de les aigües que davallen del Taga i de la Serra Cavallera i de la maduració a les seves entranyes, neix la MINERA.
Cerveses artesanes, d'alta fermentació. Elaborades a cavall entre Sant Joan de les Abadesses i Ogassa.

Elaborem dos tipus de cervesa de forma permanent, la d'Avet i la de Carbó, i també algunes cerveses de temporada de forma estacional.

La nostra cervesa és fruit de la passió per la nostra terra i en especial pel passat industrial del Ripollès. Conceptes entrellaçats per dibuixar una passat en blanc i negre, de carbó, ferro i vapor, des que som hereus. El passat miner del Ripollès es remonta fins l'època romana i gira entorn de les mines ferreres de Rocabruna (Camprodon) i de Ventolà (Ribes de Freser), les de pedres bituminoses de Perella (Sant Joan de les Abadesses) i principalment entorn de la conca carbonífera d'Ogassa.

Llegir més: Cervesa Artesana Minera de CERVESERIA SANTJOANINA

Vedella ecològica de MAS PINÓS. Rebost ve de gust. Menjars per emportar. Rebost ve de gust. Menjars per emportar

Ternera ecológica de MAS PINOS

Som una petita empresa familiar que fa generacions que treballa en l’agricultura i en la ramaderia bovina. Les vaques pasturen totalment lliures per les nostres valls, alletant els vedells fins als 7 mesos d’edat. Aquests també s’alimenten de farratges propis i cereals ecològics.

Prenem actituds respectuoses amb el comportament natural dels animals i els garantim nivells màxims de benestar.

Disposem d’obrador propi amb registre sanitari. Això ens permet garantir en tot moment la qualitat i la traçabilitat de la carn. Servim la vedella en caixes, envasada al buit i fresca, a punt per consumir-la (o congelar-la). També podeu visitar-nos i comprar directament a la nostra agrobotiga situada a la mateixa explotació.

Llegir més: Vedella ecològica de MAS PINÓS

Xai i Cabrit ecològics de GRATS. Rebost Ve de Gust. Menjars per emportar.

Cordero y Cabrito ecológicos de GRATS

Explotació ramadera portada per un jove pastor ,que segueix els mètodes tradicionals de maneig del bestiar i aprofitament de les pastures basats en l'aprenentatge de les generacions més grans i la compaginació amb la vida contemporània.

L'explotació està composta per un ramat d' ovelles de raça ripollesa i cabres que pasturen pels prats de la finca. És membre d'ANCRI, l'associació que treballa per la recuperació i millor de la raça autòctona d'ovella Ripollesa. La pràctica i producció és ecològica, certificada pel CCPAE.

Llegir més: Xai i Cabrit ecològics de GRATS

Trumfes de la COOPERATIVA R. DE MOLLÓ

Patatas (trumfas) de LA COOPERATIVA GANADERA DE MOLLÓ

La Cooperativa Ramadera de Molló agrupa a 8 productors de trumfes de diferents municipis de la Vall de Camprodon (Molló, Llanars i Vilallonga). Aquest any tots ells han consensuat el reglament de producció per garantir els millors resultats, està supervisat per una entitat certificadora oficial que proporciona una trumfa homogènia i de gran qualitat.

Leer más: Trumfes de la COOPERATIVA R. DE MOLLÓ

Fessols de Santa Pau. El Rebost de ve de Gust. Menjars per emportar Ribes de Freser

Júdias de Santa Pau

La Denominació d’Origen Protegit  Fesols de Santa Pau té com a objectiu distingir i protegir les llavors de fesols (Phaseolus vulgaris L.) de les varietats tradicionals, tant seques com cuites o en conserva, produïdes en sòls volcànics de la comarca de la Garrotxa.

Els Fesols de Santa Pau són blancs, menuts i arrodonits. Tenen un gust molt suau que els fa únics, gràcies a la terra volcànica de la Garrotxa en què són cultivats.

Llegir més: Fessols de Santa Pau

Herbes aromàtiques d’AROMIK. Rebost Ve de Gust. Ribes de Freser

Hierbas aromáticas de AROMIK

Infusions i condiments de cuina ecosilvestres.

Plantes aromàtiques i medicinals treballades amb tota la força, estima i energia de les nostres mans i de les muntanyes del Ripollès.

Aromik és un somni fet realitat.

Som una empresa artesanal que treballa amb les plantes aromàtiques i medicinals, així com amb altres plantes i fruits silvestres que recol•lectem a la natura.


Llegir més: Herbes aromàtiques d’AROMIK

Bacallà d'Islàndia. El Rebost de ve de Gust. Menjars per emportar

 Bacalao de Islandia

“La vida és bacallà”, afirma una famosa obra literària islandesa. Durant generacions, les gents dels pobles de pescadors d'Islàndia han treballat unides per crear aquesta menja que és el bacallà salat islandès. És conegut per la seva puresa, qualitat i sabor de primera classe que pots compartir amb la família i els amics.

El segell de qualitat del bacallà d'Islàndia és el fet que durant generacions ha format part de la tradició i les reunions socials. Tenim gran respecte per la tradició i estem molt orgullosos de poder oferir bacallà de qualitat i compartir aquesta tradició amb els nostres consumidors.

Llegir més: Bacallà d'Islàndia

Certificats i marques de garantia vdG

eurofulla-CCPDE-proximitat-marca-garantia-vdgust
girona-excellent-marca-garantia-vdgust
iceland-fisheries-marca-garantia-vdgust
lgr-marca-garantia-vdgust
pirineus-marca-garantia-vdgust
producte-del-ripolles-marca-garantia-vdgust
venda-proximitat-marca-garantia-vdgust
xai-lleto-marca-garantia-vdgust
ve de Gust. Menjars per emportar

Ve de Gust 
Ctra. de Puigcerdà 8,
17534 Ribes de Freser,  Girona
972 28 17 56
644 19 83 29
Avis legal, política de privacitat i galetes