Ous ecològics de CA LA XICA

Ous de Ca la Xica. Rebost Ve de Gust. Ribes de Freser

Huevos ecológicos de CA LA XICA

Ca la Xica és una petita explotació familiar situada a Sant Joan de les Abadesses, 100% compromesos amb el territori, amb la qualitat, amb el medi ambient i amb el benestar dels animals. Produïm ous de gallines criades de forma ecològica, collits diàriament a mà i envasats a mà, de forma conscient, artesanal i amb molta cura.

Hem recuperat una antiga granja de porcs situada a Cal Martiè, a Sant Joan de les Abadesses, i l'hem adaptada per a les gallines ponedores, amb accés a uns patis exteriors on antigament hi pasturaven les vaques. La finca està en una petita vall tranquil•la i en un entorn natural excel•lent, allunyada de qualsevol font de contaminació.

  

 es una pequeña explotación familiar situada en Sant Joan de les Abadesses, 100% comprometidos con el territorio, con la calidad, con el medio ambiente y con el bienestar de los animales. Producimos huevos de gallinas criadas de forma ecológica, cosechados diariamente a mano y envasados a mano, de forma consciente, artesanal y con mucho cuidado.

Hemos recuperado una antigua granja de cerdos situada en Can Martiè, en Sant Joan de les Abadesses, y la hemos adaptado para las gallinas ponedoras, con acceso a unos patios exteriores donde antiguamente pacían las vacas. La finca está en un pequeño valle tranquilo y en un entorno natural excelente, alejada de cualquier fuente de contaminación.

Més informació

 

Certificats i marques de garantia vdG

eurofulla-CCPDE-proximitat-marca-garantia-vdgust
girona-excellent-marca-garantia-vdgust
iceland-fisheries-marca-garantia-vdgust
lgr-marca-garantia-vdgust
pirineus-marca-garantia-vdgust
producte-del-ripolles-marca-garantia-vdgust
venda-proximitat-marca-garantia-vdgust
xai-lleto-marca-garantia-vdgust
ve de Gust. Menjars per emportar

Ve de Gust 
Ctra. de Puigcerdà 8,
17534 Ribes de Freser,  Girona
972 28 17 56
644 19 83 29
Avis legal, política de privacitat i galetes