Mel de Milflors de MEL VALL DE RIBES

Mel de Milflors de MEL VALL DE RIBES. Rebost Ve de Gust. Ribes de Freser

Miel de Milflores de MEL DE LA VALL DE RIBES

Mel Vall de Ribes és una petita empresa de caire familiar, que des del 1998 ens dediquem a la cura de les abelles, i d'elles en recollim dues varietats de mels.

Una és la de MILFLORS, que prové de la floració de les espècies vegetals que hi han a la falda del Taga, i l’altra, és la mel de ROMANÍ recollida a la comarca del Bages, on les abelles fan hivernada.

​Les altres sis varietats que comercialitzem, no provenen directament de la nostra explotació, però en garantim la procedència, ja que son elaborades per apicultors compromesos com nosaltres.

 

Mel Vall de Ribes es una pequeña empresa de cariz familiar, que desde el 1998 nos dedicamos a la cura de las abejas, y de ellas recogemos dos variedades de mieles.

Una es la de MIL FLORES, que proviene de la floración de las especies vegetales que crezen en la ladera del Taga, y la otra variedad, es la miel de ROMERO, recogida a la comarca del Bages, donde las abejas hibernan.

​Las otras seis variedades que comercializamos, no provienen directamente de nuestra explotación, pero garantizamos la procedencia, puesto que sueño elaboradas por apicultores comprometidos como nosotros.

Més informació

 

Certificats i marques de garantia vdG

eurofulla-CCPDE-proximitat-marca-garantia-vdgust
girona-excellent-marca-garantia-vdgust
iceland-fisheries-marca-garantia-vdgust
lgr-marca-garantia-vdgust
pirineus-marca-garantia-vdgust
producte-del-ripolles-marca-garantia-vdgust
venda-proximitat-marca-garantia-vdgust
xai-lleto-marca-garantia-vdgust
ve de Gust. Menjars per emportar

Ve de Gust 
Ctra. de Puigcerdà 8,
17534 Ribes de Freser,  Girona
972 28 17 56
644 19 83 29
Avis legal, política de privacitat i galetes