Bacallà d'Islàndia

Bacallà d'Islàndia. El Rebost de ve de Gust. Menjars per emportar

 Bacalao de Islandia

“La vida és bacallà”, afirma una famosa obra literària islandesa. Durant generacions, les gents dels pobles de pescadors d'Islàndia han treballat unides per crear aquesta menja que és el bacallà salat islandès. És conegut per la seva puresa, qualitat i sabor de primera classe que pots compartir amb la família i els amics.

El segell de qualitat del bacallà d'Islàndia és el fet que durant generacions ha format part de la tradició i les reunions socials. Tenim gran respecte per la tradició i estem molt orgullosos de poder oferir bacallà de qualitat i compartir aquesta tradició amb els nostres consumidors.

 

 “La vida es bacalao”, afirma una famosa obra literaria islandesa. Durante generaciones, las gentes de los pueblos de pescadores de Islandia han trabajado unidas para crear ese manjar que es el bacalao salado islandés. Es conocido por su pureza, calidad y sabor de primera clase que puedes compartir con la familia y los amigos.

El sello de calidad del bacalao de Islandia es el hecho de que durante generaciones ha formado parte de la tradición y las reuniones sociales. Tenemos gran respeto por la tradición y estamos muy orgullosos de poder ofrecer bacalao de calidad y compartir esta tradición con nuestros consumidores.

Més informació

Certificats i marques de garantia vdG

eurofulla-CCPDE-proximitat-marca-garantia-vdgust
girona-excellent-marca-garantia-vdgust
iceland-fisheries-marca-garantia-vdgust
lgr-marca-garantia-vdgust
pirineus-marca-garantia-vdgust
producte-del-ripolles-marca-garantia-vdgust
venda-proximitat-marca-garantia-vdgust
xai-lleto-marca-garantia-vdgust
ve de Gust. Menjars per emportar

Ve de Gust 
Ctra. de Puigcerdà 8,
17534 Ribes de Freser,  Girona
972 28 17 56
644 19 83 29
Avis legal, política de privacitat i galetes