Poltre ecològic de la RAMADERIA LA ILLA

Poltre ecològic de la RAMADERIA LA ILLA. Rebost ve de gust. Menjars per emportar

Potro ecológico de la GANADERÍA LA ILLA

Mas la Illa, és una explotació ramadera situada al cantó solell de la riera de Feitús, al municipi de Llanars (el Ripollès), on ens dediquem a la ramaderia extensiva d'eugues des del 1992.

Les nostres eugues, a l'hivern, pasturen a la Vall de Camprodon i de juny a octubre a les muntanyes altes del Ripollès.

Realitzem tot el cicle: cria, engreix, sacrifici, especejament i distribució, a carnisseries i restaurants de dins i fora de la comarca, amb el nom de Poltre de Ripollès.

 

Pel que fa a la comercialització de la carn de poltre: el sacrifici i l'especejament és setmanal a l'escorxador de la Vall de Camprodon.

La nostra producció té el segell del CCPAE per tal de poder certificar que és una carn ecològica. La producció agroalimentària ecològica és un sistema de producció d’aliments d’elevada qualitat obtinguts mitjançant les tècniques més respectuoses amb el medi ambient, per això no conté cap residu ni producte nociu per la salut.

Formem part de l'Associació de Criadors d'Eugues de Muntanya del Ripollès, de l'ADF Vall de Camprodon i de l'Associació de propietaris de finques rústiques de la Vall de Camprodon.

En el Mas la Illa, en el lado soleado de la riera de Feitús, en el municipio de Llanars, nos dedicamos a la ganaderia extensiva de yeguas des del 1992.

Nuestras yeguas, en invierno, pasturas en el valle de Camprodón y, de junio a octubre, en las montañas altas del Ripolles.

Realizamos todo el ciclo: cría, engorde, sacrificio, despiece y distribución, dentro y fuera de la comarca, con la marca potro de montaña.

Nuestra producción tiene en sello del CCPAE que nos certifica como productores de carne ecológica. La producción alimentaria ecológica es un sistema de producción de alimentos de elevada calidad  obtenidos mediante técnicas más respetuosas con el medio ambiente, por ello no contiene ningún residuo ni producto nocivo para la salud.

Formamos parte de la asociación de criadores de yeguas de montaña del Ripolles, de ADF Vall de Camprodón y de la asociación de propietarios de fincas rusticas del valle de Camprodon.

Més informació

Certificats i marques de garantia vdG

eurofulla-CCPDE-proximitat-marca-garantia-vdgust
girona-excellent-marca-garantia-vdgust
iceland-fisheries-marca-garantia-vdgust
lgr-marca-garantia-vdgust
pirineus-marca-garantia-vdgust
producte-del-ripolles-marca-garantia-vdgust
venda-proximitat-marca-garantia-vdgust
xai-lleto-marca-garantia-vdgust
ve de Gust. Menjars per emportar

Ve de Gust 
Ctra. de Puigcerdà 8,
17534 Ribes de Freser,  Girona
972 28 17 56
644 19 83 29
Avis legal, política de privacitat i galetes