EL REBOST

LA ALACENA

Estem associats a PRODUCTE DEL RIPOLLÈS i adherits a la marca de garantia amb el mateix nom.  Som els únics elaboradors de menjars cuinats que hi estan associats i a més a més consumim els productes d’altres associats a PRODUCTE DEL RIPOLLÈS en les nostres elaboracions.

Estamos asociados a PRODUCTE DEL RIPOLLÉS y adheridos a la marca de garantía con el mismo nombre. Somos los únicos elaboradores de comida preparada asociados y además utilizamos los productos otros asociados a PRODUCTE DEL RIPOLLES en nuestras elaboraciones:

Soms Ripollès, fem Territori!

 

¡Somos Ripollés, hacemos Territorio!

Quan necessitem un producte que no es produeix dins l’associació recorrem a productes amb el segell GIRONA EXCEL·LENT. Aquest és el cas dels Fesols de Santa Pau DOP, de l’Arròs rodó perlat de MOLI DE PALS, de la Fruita d’ ANELA i de la mantega CADI DOP entre d’altres.

No només comprem a botiguers locals productes elaborats per ells mateixos com ara el pa de massa mare cuit en forn de llenya del FORN DE PA I PASTISSERIA CAL CABANES o els fruits secs torrats amb llenya de CAL PAIRÓ, sinó que també comprem directament a productors artesans encara que no estiguin a cap de les dues marques esmentades... així doncs SES VERNES és el cava brut nature de Blanes que hem escollit per oferir als nostres clients.

Estem contents de poder dir que més del 90% dels principals productes que consumim els comprem directament al seu productor, sense intermediaris... el que nosaltres anomenem ‘Metro 0’. Per això lluïm el distintiu de Venda Directa, circuit curt.

Apostem per productes de molta qualitat i certificats, no només amb els segells i les marques de garantia ja esmentades sinó també en el cas dels productes comprats a través de distribuïdors, on una vegada més, procurem que el circuit sigui el més curt possible i no hi hagi més d’un intermediari.

Aquest és el cas del bacallà d’Islàndia, del pollastre de creixement lent EL REI DEL GALLINER o dels cargols.

Això ens permet defensar l’origen dels productes i la seva qualitat. Ens agrada conèixer què mengem i què oferim als nostres clients, per això visitem les explotacions dels productors. No treballem amb productes precuinats ni oferim elaboracions de quinta gama. Totes les elaboracions són nostres.

Sabem que cada dia hi ha més intoleràncies i al·lèrgies alimentàries i estem molt conscienciats de la importància d’una correcta i acurada manipulació dels productes per tal d’evitar contaminacions creuades. No deixeu d’avisar-nos i preguntar... recordeu, cuinem per a vosaltres, sabem què hi posem!

Per aquests motius identifiquem cada elaboració amb els productes certificats amb els que ha estat elaborada i els al·lèrgens presents.

Gràcies per confiar en ‘ve de Gust’!

Cuando precisamos un producto que no se produce en la asociación recurrimos a productos con el sello GIRONA EXCEL·LENT. Este es el caso de los Fesols de Santa Pau DOP, el arroz redondo perlado de MOLI DE PALS, de la fruta de ANELA y de la mantequilla CADI DOP entre otros.

No solo compramos a comerciantes locales productos hechos por ellos mismos como el pan de masa madre cocido en horno de leña de FORN DE PA I PASTISSERIA CAL CABANES o los frutos secos tostados con leña de CAL PAIRÓ, sino que también compramos directamente a productores artesanales, aunque no estén en ninguna de las dos marcas referidas... SES VERNES es el cava brut nature hecho en Blanes que hemos escogido para ofrecer a nuestros clientes.

Nos complace poder decir que compramos el 90% de los principales productos que consumimos directamente a su productor, sin intermediarios... lo que podríamos llamar ‘Metro-0’. Por este motivo podemos utilizar el distintivo de ‘Venta directa, circuito corto’.

Apostamos por productos de mucha calidad y certificados, no sólo con los sellos y marcas de garantía mencionadas sino también en el caso de productos adquiridos a través de distribuidores, donde una vez más perseguimos que el circuito sea lo más directo posible y no haya más de un intermediario.

Este es el caso del bacalao de Islandia, del pollo de crecimiento lento EL REI DEL GALLINER y de los caracoles.

Esto nos permite defender el origen de los productos y su calidad. Nos gusta saber qué comemos y qué ofrecemos a nuestros clientes, por ese motivo, visitamos las explotaciones de los productores. No trabajamos con productos precocinados ni con elaboraciones de quinta gama. Todas las preparaciones son nuestras.

Sabemos que cada día hay más alergias e intolerancias y somos muy conscientes de la importancia de una correcta y cuidadosa manipulación de productos con el fin de evitar la contaminación cruzada. No olvide avisarnos y preguntar... Recuerde, cocinamos para usted, ¡sabemos lo que ofrecemos!

Por estas razones identificamos cada preparación con los productos certificados con los que la hemos elaborado, así como con los alérgenos presentes.

¡Gracias por confiar en ‘ve de Gust’!

Certificats i marques de garantia vdG

eurofulla-CCPDE-proximitat-marca-garantia-vdgust
girona-excellent-marca-garantia-vdgust
iceland-fisheries-marca-garantia-vdgust
lgr-marca-garantia-vdgust
pirineus-marca-garantia-vdgust
producte-del-ripolles-marca-garantia-vdgust
venda-proximitat-marca-garantia-vdgust
xai-lleto-marca-garantia-vdgust
ve de Gust. Menjars per emportar

Ve de Gust 
Ctra. de Puigcerdà 8,
17534 Ribes de Freser,  Girona
972 28 17 56
644 19 83 29
Avis legal, política de privacitat i galetes