Herbes aromàtiques d’AROMIK

Herbes aromàtiques d’AROMIK. Rebost Ve de Gust. Ribes de Freser

Hierbas aromáticas de AROMIK

Infusions i condiments de cuina ecosilvestres.

Plantes aromàtiques i medicinals treballades amb tota la força, estima i energia de les nostres mans i de les muntanyes del Ripollès.

Aromik és un somni fet realitat.

Som una empresa artesanal que treballa amb les plantes aromàtiques i medicinals, així com amb altres plantes i fruits silvestres que recol•lectem a la natura.


 

Ens agrada tenir cura de la terra i dels seus fruits, i és per aquest motiu que fem cultiu ecològic per tal d’obtenir una matèria primera excel•lent. Fem una tria conscient al llarg de tot el procés perquè el producte final sigui de màxima qualitat, tant per les propietats com per les particularitats sensorials.

Produïm, recol·lectem, assequem, envasem i distribuïm. Fem tot el cicle des del principi fins al final. Només d’aquesta manera garantim la singularitat i l’exclusivitat del que des d’Aromik us oferim, un producte natural ple de vitalitat i salut.

 


Infusiones y condimentos de cocina ecosilvestres.

Plantas aromáticas y medicinales trabajadas con toda la fuerza, aprecio y energía de nuestras manos y de las montañas del Ripollès.

Aromik es un sueño hecho realidad.

Somos una empresa artesanal que trabaja con las plantas aromáticas y medicinales, así como con otras plantas y frutos silvestres que recolectamos en la naturaleza.

Nos gusta tener cura de la tierra y de sus frutos, y es por este motivo que hacemos cultivo ecológico para obtener una materia primera excelente. Hagamos una elección consciente a lo largo de todo el proceso para que el producto final sea de máxima calidad, tanto por las propiedades como por las particularidades sensoriales.

Producimos, recolectamos, secamos, envasamos y distribuimos. Participamos en todo el ciclo desde el principio hasta el final. Solo de este modo garantizamos la singularidad y la exclusividad que desde Aromik os ofrecemos, un producto natural lleno de vitalidad y salud.


Més informació

Certificats i marques de garantia vdG

eurofulla-CCPDE-proximitat-marca-garantia-vdgust
girona-excellent-marca-garantia-vdgust
iceland-fisheries-marca-garantia-vdgust
lgr-marca-garantia-vdgust
pirineus-marca-garantia-vdgust
producte-del-ripolles-marca-garantia-vdgust
venda-proximitat-marca-garantia-vdgust
xai-lleto-marca-garantia-vdgust
ve de Gust. Menjars per emportar

Ve de Gust 
Ctra. de Puigcerdà 8,
17534 Ribes de Freser,  Girona
972 28 17 56
644 19 83 29
Avis legal, política de privacitat i galetes