Xai i Cabrit ecològics de GRATS

Xai i Cabrit ecològics de GRATS. Rebost Ve de Gust. Menjars per emportar.

Cordero y Cabrito ecológicos de GRATS

Explotació ramadera portada per un jove pastor ,que segueix els mètodes tradicionals de maneig del bestiar i aprofitament de les pastures basats en l'aprenentatge de les generacions més grans i la compaginació amb la vida contemporània.

L'explotació està composta per un ramat d' ovelles de raça ripollesa i cabres que pasturen pels prats de la finca. És membre d'ANCRI, l'associació que treballa per la recuperació i millor de la raça autòctona d'ovella Ripollesa. La pràctica i producció és ecològica, certificada pel CCPAE.

 


Explotación ganadera llevada por un joven pastor, que sigue los métodos tradicionales de manejo del ganado y aprovechamiento de los pastos basados en el aprendizaje de las viejas generaciones y lo compagina con la vida contemporánea.

La explotación está compuesta por un rebaño de ovejas de raza Ripollesa y cabras que pacen por los prados de la finca. Es miembro de ANCRI, la asociación que trabaja por la recuperación y mejor de la raza autóctona de oveja Ripollesa. La práctica y producción es ecológica, certificada por el CCPAE.

 

Més informació

Certificats i marques de garantia vdG

eurofulla-CCPDE-proximitat-marca-garantia-vdgust
girona-excellent-marca-garantia-vdgust
iceland-fisheries-marca-garantia-vdgust
lgr-marca-garantia-vdgust
pirineus-marca-garantia-vdgust
producte-del-ripolles-marca-garantia-vdgust
venda-proximitat-marca-garantia-vdgust
xai-lleto-marca-garantia-vdgust
ve de Gust. Menjars per emportar

Ve de Gust 
Ctra. de Puigcerdà 8,
17534 Ribes de Freser,  Girona
972 28 17 56
Avis legal