Xai i Cabrit ecològics de GRATS

Xai i Cabrit ecològics de GRATS. Rebost Ve de Gust. Menjars per emportar.

Cordero y Cabrito ecológicos de GRATS

Explotació ramadera portada per un jove pastor ,que segueix els mètodes tradicionals de maneig del bestiar i aprofitament de les pastures basats en l'aprenentatge de les generacions més grans i la compaginació amb la vida contemporània.

L'explotació està composta per un ramat d' ovelles de raça ripollesa i cabres que pasturen pels prats de la finca. És membre d'ANCRI, l'associació que treballa per la recuperació i millor de la raça autòctona d'ovella Ripollesa. La pràctica i producció és ecològica, certificada pel CCPAE.

 


Explotación ganadera llevada por un joven pastor, que sigue los métodos tradicionales de manejo del ganado y aprovechamiento de los pastos basados en el aprendizaje de las viejas generaciones y lo compagina con la vida contemporánea.

La explotación está compuesta por un rebaño de ovejas de raza Ripollesa y cabras que pacen por los prados de la finca. Es miembro de ANCRI, la asociación que trabaja por la recuperación y mejor de la raza autóctona de oveja Ripollesa. La práctica y producción es ecológica, certificada por el CCPAE.

 

Més informació

Certificats i marques de garantia vdG

eurofulla-CCPDE-proximitat-marca-garantia-vdgust
girona-excellent-marca-garantia-vdgust
iceland-fisheries-marca-garantia-vdgust
lgr-marca-garantia-vdgust
pirineus-marca-garantia-vdgust
producte-del-ripolles-marca-garantia-vdgust
venda-proximitat-marca-garantia-vdgust
xai-lleto-marca-garantia-vdgust
ve de Gust. Menjars per emportar

Ve de Gust 
Ctra. de Puigcerdà 8,
17534 Ribes de Freser,  Girona
972 28 17 56
644 19 83 29
Avis legal, política de privacitat i galetes