Làctics de cabra de MANSO PALOU

Làctics de cabra de MANSO PALOU. Rebost Ve de Gust. Ribes de Freser

Lácteos de cabra de MANSO PALOU

Som una explotació agrària familiar que elabora formatge i derivats làctics des de 2008. Tenim un ramat propi amb 100 cabres de la raça payoya. Són cabres productores llet que pasturen pels nostres camps.

Elaborem uns 870 kg de formatges a l’any. Els nostres principals productes són el formatge semicurat, tendre, floc, mató, recuit, brossat o brull, iogurt, formatge fresc. Formatges pasteuritzats de pebre, romaní i herbes.
La venda dels nostres productes es fa principalment als mercat municipals propers a l’explotació i a la mateixa granja, on també podreu gaudir de tallers de mató i formatge, tastets dels diferents productes de la granja i visites guiades.

 

Somos una explotación agraria familiar que elabora queso desde 2008. Tenemos un rebaño propio con 100 cabras de la raza protegida Payoya. Son cabras lecheras que pasturan en los campos de la finca.

Elaboramos unos 870Kg de queso al año. Nuestros productos son: quesos curados, semicurados, tiernos y frescos; floc o pasta blanda, mató, recuit de drap (similar a una quajada envuelta en trapo) , Brull o brossat (similar al requesón), yogurt, flan de mató, pastel de mató y quesos pasteurizados de pimienta, hierbas y romero.
La venta de nuestros productos se realiza principalmente en los mercados municipales cercanos a la explotación y en la misma explotación.

Més informació

Certificats i marques de garantia vdG

eurofulla-CCPDE-proximitat-marca-garantia-vdgust
girona-excellent-marca-garantia-vdgust
iceland-fisheries-marca-garantia-vdgust
lgr-marca-garantia-vdgust
pirineus-marca-garantia-vdgust
producte-del-ripolles-marca-garantia-vdgust
venda-proximitat-marca-garantia-vdgust
xai-lleto-marca-garantia-vdgust
ve de Gust. Menjars per emportar

Ve de Gust 
Ctra. de Puigcerdà 8,
17534 Ribes de Freser,  Girona
972 28 17 56
644 19 83 29
Avis legal, política de privacitat i galetes