Cervesa Artesana Minera de CERVESERIA SANTJOANINA

Cervesa Artesana Minera de CERVESERIA SANTJOANINA. Rebost Ve de Gust. Ribes de Freser

Cerveza artesana Minera de CERVESERIA SANTJOANINA

Fruit de la puresa de les aigües que davallen del Taga i de la Serra Cavallera i de la maduració a les seves entranyes, neix la MINERA.
Cerveses artesanes, d'alta fermentació. Elaborades a cavall entre Sant Joan de les Abadesses i Ogassa.

Elaborem dos tipus de cervesa de forma permanent, la d'Avet i la de Carbó, i també algunes cerveses de temporada de forma estacional.

La nostra cervesa és fruit de la passió per la nostra terra i en especial pel passat industrial del Ripollès. Conceptes entrellaçats per dibuixar una passat en blanc i negre, de carbó, ferro i vapor, des que som hereus. El passat miner del Ripollès es remonta fins l'època romana i gira entorn de les mines ferreres de Rocabruna (Camprodon) i de Ventolà (Ribes de Freser), les de pedres bituminoses de Perella (Sant Joan de les Abadesses) i principalment entorn de la conca carbonífera d'Ogassa.

 

Fruto de la pureza que las aguas que descienden del Taga y de la Serra Cavallera y de la maduración en sus entrañas, nace la Minera.

Cervezas artesanas, de alta fermentación, elaboradas a caballo entre Sant Joan de les Abadesses y Ogassa.

Elaboramos dos tipos de cerveza de forma permanente, la Avet i la Carbó, y también algunas cervezas de temporada de forma estacional.

Nuestra Cerveza nace de la pasión por nuestra tierra y en especial por el pasado industrial del Ripollès. Conceptos entrelazados para dibujar un pasado en blanco y negro, de hierro y vapor, del que somos herederos. El pasado minero del Ripollès se remonta hasta la época romana i gira entorno de las minas de Rocabruna (Camprodon), de Ventolà y Queralbs (Ribes de Freser), de las rocas bituminosas de Perella (Sant Joan de les Abadesses) y principalmente entorno de la Cuenca carbonífera de Ogassa.

 Més informació

Certificats i marques de garantia vdG

eurofulla-CCPDE-proximitat-marca-garantia-vdgust
girona-excellent-marca-garantia-vdgust
iceland-fisheries-marca-garantia-vdgust
lgr-marca-garantia-vdgust
pirineus-marca-garantia-vdgust
producte-del-ripolles-marca-garantia-vdgust
venda-proximitat-marca-garantia-vdgust
xai-lleto-marca-garantia-vdgust
ve de Gust. Menjars per emportar

Ve de Gust 
Ctra. de Puigcerdà 8,
17534 Ribes de Freser,  Girona
972 28 17 56
644 19 83 29
Avis legal, política de privacitat i galetes