El nostre tarannà

Nuestro quehacer

‘ve de Gust’ és una botiga agroalimentària de menjars casolans per emportar...

Fem cuina casolana... casolana de debò! perquè és a casa on hem après a cuinar, amb les nostres mares i àvies. Les nostres receptes son les tradicionals, les de tota la vida, les que hem après a fer traginant entre davantals, remenant cassoles i tastant... sempre tastant, perquè sempre trobàvem una excusa per tornar a tastar...

Agroalimentària perquè cuinem amb productes del Ripollès, dels Pirineus, de proximitat i certificats, buscant sempre les millors qualitats. Perquè un bon producte només necessita ser tractat amb respecte i delicadesa.

No som la típica tòpica botiga de menjars per emportar on trobar els clàssics de tot arreu. Fem cuina de muntanya perquè és la cuina del nostre entorn, perquè Soms Ripollès, fem Territori!

Tenim els nostres propis clàssics de temporada i a més a més com que ens agrada sorprendre’t i divertir-nos cuinant, a ‘ve de Gust’ no sempre trobaràs el mateix. Fem cuina fresca setmanal fins esgotar les elaboracions perquè la setmana següent les variem, adaptant-les així als productes frescos de temporada.

Ens agrada cuinar, gaudim fent-ho i ens alegra quan un client torna o ve recomanat! Per a nosaltres és la major satisfacció!

Tot el que trobaràs a ‘ve de Gust’ està fet per nosaltres, com a casa... cuinem per a tu, perquè tu no ho hagis de fer.

 

‘ve de Gust’ es una tienda agroalimentaria de comida casera para llevar...

Hacemos cocina casera… ¡casera de verdad! Porque es en casa donde hemos aprendido a cocinar, con nuestras madres y abuelas. Nuestras recetas son las tradicionales, las de toda la vida, las que hemos aprendido a hacer trasteando entre delantales, removiendo cazuelas y probando… siempre probando, porque ¡siempre encontrábamos un no sé qué para volver a probar!

Agroalimentaria porque cocinamos con productos del Ripollés, de los Pirineos, de proximidad y certificados, buscando siempre la mejor calidad. Porque un buen producto solo necesita ser tratado con respeto y delicadeza.

No somos la típica tópica tienda de comida para llevar donde encontrar los clásicos que todo el mundo conoce. Hacemos cocina de montaña porque es la cocina de nuestro entorno, porque ¡somos Ripollés y hacemos Territorio!

Tenemos nuestros propios clásicos de temporada y como nos gusta sorprenderte y divertirnos cocinando, en ‘ve de Gust’ no siempre encontrarás lo mismo. Hacemos cocina fresca semanal hasta que se acaban las elaboraciones porque a la siguiente semana las cambiamos. De esta manera las adaptamos a los productos frescos de temporada.

Nos gusta cocinar, disfrutamos haciéndolo y ¡nos alegra ver que un cliente regresa o viene recomendado! ¡No hay mayor satisfacción!

Todo lo que encontrarás en ‘ve de Gust’ está hecho por nosotros, como en casa… cocinamos para ti, para que tu no lo tengas que hacer.

 

Certificats i marques de garantia vdG

eurofulla-CCPDE-proximitat-marca-garantia-vdgust
girona-excellent-marca-garantia-vdgust
iceland-fisheries-marca-garantia-vdgust
lgr-marca-garantia-vdgust
pirineus-marca-garantia-vdgust
producte-del-ripolles-marca-garantia-vdgust
venda-proximitat-marca-garantia-vdgust
xai-lleto-marca-garantia-vdgust
ve de Gust. Menjars per emportar

Ve de Gust 
Ctra. de Puigcerdà 8,
17534 Ribes de Freser,  Girona
972 28 17 56
644 19 83 29
Avis legal, política de privacitat i galetes