El Rebost de VdGust

fulles verdes

Pollastre de creixement lent

El Pollastre de creixement lent de El Rei del Galliner és un dels productes que sempre ha estat a la cuina de ve de Gust, ja desde el primer dia de rostidor! Utilitzem la carn del pollastre de creixement lent El Rei del Galliner en moltes altres elaboracions ja que el partim i desossem nosaltres mateixos per adaptar cada part a les nostres necessitats.

Un pollastre criat segons unes premisses de benestar i alimentació certificades per PremiumLab, una auditoria externa i independent acreditada. Un pollastre que ens arriba sense calibrar, amb cap, pedrer i fetge i que en cru passa dels 2kg en amunt… Per aquest motiu també el venem al pes un cop cuit al nostre rostidor de llenya ja que el seu pes és força variable. Una carn ferma, gustosa i molt melosa… no en va, el Rei dels pollastres. Troba’l els caps de setmana al nostre rostidor!

Inicialment era l’únic pollastre que fèiem al rostidor de llenya, ara n’hem introduït un parell més de tamany i característiques diferents… però El Rei del Galliner segueix sent El Rei del nostre rostidor i de la cuina de ve de Gust! Sents més curiositat? Visita la seva web aquí!

 

El Rei del Galliner

Elaboracions

Amb aquest producte del Rebost, elaborem aquests plats:

Feu un comentari