fulles verdes

Els nostres plats

taula casa Olga

Cada setmana fem elaboracions diferents, i mai les trobaràs totes alhora! Ens faltaria cuina, botiga i vida per fer-les i oferir-vos-les totes juntes!!!

Si el que vols és saber què tenim avui, consulta LA PISSARRA. I tria què vols menjar A LA CARTA fent la ració al teu gust o bé del MENÚ del dia a preu tancat!

Encara que si desitges un plat en concret sempre pots fer-nos un encàrrec i t’ho tindrem preparat el dia i l’hora concertada… però avisa’ns amb temps per poder proveïr-nos de tots els ingredients frescos i necessaris per cuinar els teus desitjos!

Aquí trobaràs un petit recull del tipus d’elaboracions 100% casolanes que et podem oferir.  No deixis de contactar-nos per esclarir qualsevol dubte o petició. Estarem encantats de respondre a les teves preguntes!

Macarrons bolonyesa

Pasta del dia

Pasta blanca bullida al “toc” ve de Gust. variem el tipus de pasta, tant llarga com curta (espaguetis, tallarines, tagliatelle

Llegir més »
samfaina i pure de trumfa mollo

Samfaina

Un altre dels nostres clàssics de temporada, quan les albergínies són tendres i els carbassons estan al punt. Tallem les

Llegir més »